Alexandra Munteanu

Alexandra Munteanu are studii universitare în domeniul comunicării și relațiilor publice și un masterat în domeniul managementului de proiect.
De asemenea, deține certificate de absolvire ca formator, expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene și manager de proiect.
Alexandra a ocupat în ultimii ani pozițiile de expert organizare evenimente, expert procesare date, expert consiliere, informare şi procesare date, coordonator evenimente, consultant fonduri europene și consultant proiecte POSDRU, asistent lider de echipă, expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene și asistent manager în cadrul proiectelor implementate.
“Fiind absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice și a unui masterat de Management de Proiect în cadrul aceleași facultăți, aria mea de expertiză se concentrează în jurul acestor două domenii. Activitatea mea de-a lungul timpului s-a împărțit între organizare de evenimente, implementare și management de proiecte finanțate din fonduri europene, traiectul meu profesional continuând și în prezent în aceleași direcții.
Trei cuvinte care mă definesc? Dinamism, responsabilitate și umor.
Ce înseamnă pentru mine Euzone? Profesionalism, echipă, suport necondiționat, dedicare, inițiativă, șansa de a lucra cu oameni de la care pot învăța permanent, provocarea de a mă autodepăși...”