Adriana Barbu

Adriana Barbu și-a început cariera în domeniul educației ca profesor de limba franceză într-un liceu. Începând cu anul 2003 s-a dedicat PR-ului.
Fiind consultant independent, activitatea sa presupune coordonarea și participarea la evenimente multiculturale, contactul cu mediul multicultural și contextul diplomatic.
Adriana a ocupat poziții de expert în comunicare și informare în diferite programe europene, a proiectat și implementat planuri de relații comunitare și strategii media pentru actori relevanți din sectorul ONG și al instituțiilor publice.
Ministerul Relațiilor Internaționale din Canada - Quebec, Organization of French Speaking Environment, NATO, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Agenția Națională pentru Romi, se numără printre instituțiile care i-au oferit oportunitatea de a planifica și implementa strategii de PR și evenimente speciale.

Adriana Barbu are o diplomă în limbi străine și studii post-universitare în domeniul comunicării și relațiilor publice. Ea este, de asemenea, și trainer certificat în comunicare și relații publice.